Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Đakovo: Alkoholiziran sletio s kolnika pa napustio mjesto događaja

Jučer se u Đakovu, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom. Vozač osobnog automobila, 54-godišnji hrvatski državljanin, iz Kuševca, uslijed neprilagođene brzine kretanja vozila sletio...

Jučer se u Đakovu, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom. Vozač osobnog automobila, 54-godišnji hrvatski državljanin, iz Kuševca, uslijed neprilagođene brzine kretanja vozila sletio je s kolnika i napustio mjesto prometne nesreće te je naknadno pronađen. Alkotestiranjem mu je evidentirana prisutnost alkohola u krvi od 1,61 grama po kilogramu te je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja alkohola. Za počinjene prekršaje predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 28 500 kuna ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 9 negativnih prekršajnih bodova.

Sporazumom potvrđena kvalitetna suradnja hrvatskih i francuskih vatrogasaca - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Sporazumom potvrđena kvalitetna suradnja hrvatskih i francuskih vatrogasaca

Potpisali su Konvenciju i sporazum o bilateralnoj suradnji s predstavnicima Udruge „Međunarodna vatrogasna pomoć

Neregistriranim vozilom sletio s kolnika, pa se odbio alkotestirati - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Neregistriranim vozilom sletio s kolnika, pa se odbio alkotestirati

Četrdesetdvogodišnjak je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »