Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Đakovo: Alkoholiziran i bez vozačke prouzročio prometnu nesreću pa pobjegao s mjesta događaja

Jučer, 18. kolovoza, u Dravskoj ulici, u Đakovu, 49-godišnji hrvatski državljanin iz Trnave je prilikom mimoilaženja osobnim automobilom prešao na suprotni kolnički trak te udario osvrtnim ogledalom...

Jučer, 18. kolovoza, u Dravskoj ulici, u Đakovu, 49-godišnji hrvatski državljanin iz Trnave je prilikom mimoilaženja osobnim automobilom prešao na suprotni kolnički trak te udario osvrtnim ogledalom u drugo vozilo vlasništvo 45-godišnjeg hrvatskog državljanina iz Đakova. Vozač 49-godišnjak se nakon prometne nesreće udaljio s mjesta događaja, a vozaču oštećenog vozila nije ostavio svoje podatke.

U 23,10 sati, 49-godišnji vozač je pronađen i uhićen, utvrđena mu je koncentracija alkohola u krvi od 2,89 grama po kilogramu te mu je određen smještaj u posebnoj prostoriji sve do prestanka djelovanja opojnog sredstva.

Obavljenim očevidom policijski službenici utvrdili su kako je 49-godišnjak upravljao automobilom za vrijeme dok mu je rješenjem oduzeta vozačka dozvola, isteklo važenje prometne dozvole te da nije sklopio ugovor o osiguranju vozila.

Za počinjene prekršaje predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 47700 kuna ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 24 mjeseca i 9 negativnih prekršajnih bodova.

Uređuje se platana u Strossmayerovom parku - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Uređuje se platana u Strossmayerovom parku

Đakovačka platana visoka je 27 metara, dok širina njezine krošnje iznosi 40 metara

Veliki interes učenika za astronomiju i druge programe RZC Panonske Hrvatske - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Veliki interes učenika za astronomiju i druge programe RZC Panonske Hrvatske

Riječ je o trodnevnoj školi astronomije u jedinom planetariju u istočnoj Hrvatskoj

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »