Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Đakovčanin vozio automobil s 2,66 promila u krvi

U periodu od 19. do 21. ožujka, na području Policijske uprave osječko-baranjske u prometu je zaustavljeno 25 vozača koji su imali nedozvoljenu prisutnost alkohola u krvi (20 vozača osobnih automobila,...

U periodu od 19. do 21. ožujka, na području Policijske uprave osječko-baranjske u prometu je zaustavljeno 25 vozača koji su imali nedozvoljenu prisutnost alkohola u krvi (20 vozača osobnih automobila, 4 vozača bicikla i 1 vozač teretnog automobila). U navedenom periodu osim alkohola evidentirano je još 270 prekršaja od kojih: 135 prekršaja prekoračenja brzine kretanja, 29 prekršaja nekorištenje sigurnosnog pojasa, 16 prekršaja nepropisno korištenje mobitela za vrijeme upravljanja vozilom, 4 prekršaja upravljanje prije stjecanja prava na upravljanje, 1 prekršaj upravljanje pod zabranom, 1 prekršaj odbijanje ispitivanje na prisutnost droga u organizmu, 5 prekršaja upravljanje neregistriranim i tehnički neispravnim vozilom i 79 ostalih prekršaja.

Najveća prisutnost alkohola evidentirana je 21. ožujka, u 2,29 sati, u Đakovu, kada je u nadzoru prometa zaustavljen osobni automobil s kojim je upravljao 40-godišnji hrvatski državljanin iz Đakova. Obavljenim alkotestiranjem evidentirana mu je prisutnost alkohola u krvi od 2,66 grama po kilogramu. Vozač je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva. Za počinjeni prekršaj predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 20 000 kuna ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 6 negativnih prekršajnih bodova.

U petak, 19. ožujka, u 10,41 sati, u Đakovu, u nadzoru prometa zaustavljen je teretni automobil s kojim je upravljao 34-godišnji hrvatski državljanin iz Levanjske Varoši. Obavljenim alkotetsiranjem evidentirana mu je prisutnost alkohola u krvi od 1,38 grama po kilogramu. Vozač je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva. Za počinjeni prekršaj predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 15 000 kuna, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „C“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 4 negativna prekršajna boda.

Sporazumom potvrđena kvalitetna suradnja hrvatskih i francuskih vatrogasaca - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Sporazumom potvrđena kvalitetna suradnja hrvatskih i francuskih vatrogasaca

Potpisali su Konvenciju i sporazum o bilateralnoj suradnji s predstavnicima Udruge „Međunarodna vatrogasna pomoć

Neregistriranim vozilom sletio s kolnika, pa se odbio alkotestirati - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Neregistriranim vozilom sletio s kolnika, pa se odbio alkotestirati

Četrdesetdvogodišnjak je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »