Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Đakovčanin teško ozlijeđen u požaru

U Đakovu je jučer, 27. prosinca, iza 21 sat došlo do požara u obiteljskoj kući. Izgorjele su dvije prostorije gdje se u jednoj nalazio 73-godišnjak koji je zadobio opekline po tijelu te je životno...

U Đakovu je jučer, 27. prosinca, iza 21 sat došlo do požara u obiteljskoj kući. Izgorjele su dvije prostorije gdje se u jednoj nalazio 73-godišnjak koji je zadobio opekline po tijelu te je životno ugrožen. Prevezen je u Klinički bolnički centar Osijek, a vatru su ugasili djelatnici Dobrovoljnog vatrogasnog društva Đakovo. Policijski službenici Policijske postaje Đakovo u suradnji s protupožarnim inspektorom zaštite od požara obavili su očevid na mjestu događaja, kojim je utvrđeno da je do požara došlo ljudskom nepažnjom.

Uhvaćen kradljivac automobila u Đakovu - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Uhvaćen kradljivac automobila u Đakovu

Utvrđeno je da se radi o 29-godišnjem strancu

OBŽ nastavlja projekt "Stambeni krediti u funkciji gospodarstva" - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

OBŽ nastavlja projekt "Stambeni krediti u funkciji gospodarstva"

"Nastavit ćemo razvijati ovakve i slične projekte kako bi smo zaustavili iseljavanje i stvorili uvjete za povratak ljudi koji su odselili iz naše županije"

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »