Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Đakovčanin "odležao" do otriježnjenja

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko–baranjske evidentirano je 12 prometnih nesreća, u 4 prometne nesreće 8 osoba je lako tjelesno ozlijeđeno, a 8 prometnih nesreća su za posljedicu...

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko–baranjske evidentirano je 12 prometnih nesreća, u 4 prometne nesreće 8 osoba je lako tjelesno ozlijeđeno, a 8 prometnih nesreća su za posljedicu imale materijalnu štetu.

Na području Osijeka dogodilo se pet prometnih nesreća, na području Belog Manastira i Đakova tri prometne nesreće, a na području Našica jedna prometna nesreća.

Jučer, 11. listopada, na području Policijske osječko-baranjske u nadzoru prometa evidentirana su 4 vozača (3 osobnog automobila i 1 bicikla) koji su bili pod utjecajem alkohola.

Najveća prisutnost alkohola evidentirana je u 00,35 sati ,u Našicama, kada je nadzoru prometa zaustavljen vozač osobnog automobila, 29-godišnji hrvatski državljanin iz Našica. Vozaču je evidentirana prisutnost alkohola u krvi od 1,19 grama po kilogramu.

Za počinjeni prekršaj predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 15 000 kuna, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 4 negativna prekršajna boda.

U 19 i 10 sati, u Đakovu, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom. Vozaču osobnog automobila, 35-godišnjem hrvatskom državljaninu iz Đakova, evidentirana je prisutnost alkohola u krvi od 2,15 grama po kilogramu te je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva.

Za počinjeni prekršaj predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 20 000 kuna ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 6 negativnih prekršajnih bodova.

Sporazumom potvrđena kvalitetna suradnja hrvatskih i francuskih vatrogasaca - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Sporazumom potvrđena kvalitetna suradnja hrvatskih i francuskih vatrogasaca

Potpisali su Konvenciju i sporazum o bilateralnoj suradnji s predstavnicima Udruge „Međunarodna vatrogasna pomoć

Neregistriranim vozilom sletio s kolnika, pa se odbio alkotestirati - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Neregistriranim vozilom sletio s kolnika, pa se odbio alkotestirati

Četrdesetdvogodišnjak je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »