Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Snimanje reportaže o projektu Zaželi bolji život u općini Đurđenovac

Uspješno snimanje reportaže o već nadaleko dobro poznatom projektu Zaželi ovoga puta u općini Đurđenovac, djelatnice i korisnice su pred kamerama objasnile što projekt Zaželi bolji život u općini...

Uspješno snimanje reportaže o već nadaleko dobro poznatom projektu Zaželi ovoga puta u općini Đurđenovac, djelatnice i korisnice su pred kamerama objasnile što projekt Zaželi bolji život u općini Đurđenovac 2 znači za njih i kako im je njegov nastavak promijenio život. Tako je snimanje prve od ukupno tri reportaže na Osječkoj televiziji je proteklo u odličnom raspoloženju, pa nije bilo mjesta tremi. Njihove inspirativne izjave i pohvale dobre suradnje imale su veliku snagu, a sve zaokružila činjenica da je kroz nastavak vrijednog projekta zaposleno još više djelatnica, dok je čak 240 korisnika dobilo adekvatnu skrb, njegu i lijepu riječ.

Reportaža je emitirana uoči Dnevnika Osječke televizije 15. rujna, a reprizno je prikazana i u jutarnjem terminu 16. rujna.

Sporazumom potvrđena kvalitetna suradnja hrvatskih i francuskih vatrogasaca - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Sporazumom potvrđena kvalitetna suradnja hrvatskih i francuskih vatrogasaca

Potpisali su Konvenciju i sporazum o bilateralnoj suradnji s predstavnicima Udruge „Međunarodna vatrogasna pomoć

Neregistriranim vozilom sletio s kolnika, pa se odbio alkotestirati - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Neregistriranim vozilom sletio s kolnika, pa se odbio alkotestirati

Četrdesetdvogodišnjak je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »