Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Đakovčanin na naplatnim kućicama ukrao gotovo 28 tisuća kuna

  Policijski službenici Policijske uprave vukovarsko-srijemske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 38-godišnjakom iz Đakova zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Pronevjera.           ...

  Policijski službenici Policijske uprave vukovarsko-srijemske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 38-godišnjakom iz Đakova zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Pronevjera.            Naime, 38-godišnjak, kao blagajnik i odgovorna osoba na naplatnoj postaji autoceste u toj županiji, nije na propisani način predavao novac od naplaćenih cestarina tijekom tri dana krajem kolovoza 2020. godine, nego ga je zadržao za sebe te time oštetio poslodavca, društvo s ograničenom odgovornošću za upravljanje, građenje i održavanje autocesta sa sjedištem u Zagrebu, za iznos od nekoliko desetaka tisuća kuna.            Protv 38-godišnjaka redovnim putem podnesena je kaznena prijava za kazneno djelo Pronevjera. 

Uređuje se platana u Strossmayerovom parku - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Uređuje se platana u Strossmayerovom parku

Đakovačka platana visoka je 27 metara, dok širina njezine krošnje iznosi 40 metara

Veliki interes učenika za astronomiju i druge programe RZC Panonske Hrvatske - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Veliki interes učenika za astronomiju i druge programe RZC Panonske Hrvatske

Riječ je o trodnevnoj školi astronomije u jedinom planetariju u istočnoj Hrvatskoj

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »