Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Đakovčanin (70) vozio automobil pod utjecajem od 2, 33 promila

Policijski službenici jučer 13. srpnja, zabilježili su 2 vozača osobnog automobila koji su upravljali vozilom pod utjecajem alkohola. Najveća prisutnost alkohola u krvi evidentirana je u Đakovu,...

Policijski službenici jučer 13. srpnja, zabilježili su 2 vozača osobnog automobila koji su upravljali vozilom pod utjecajem alkohola. Najveća prisutnost alkohola u krvi evidentirana je u Đakovu, kada je u nadzoru prometa zaustavljen osobni automobil s kojim je upravljao 70-godišnji đakovčanin. Vozaču je u krvi izmjereno 2,33 promila te je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja alkohola. Za počinjeni prekršaj predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 20 000 kuna ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 6 negativnih prekršajnih bodova.

Uređuje se platana u Strossmayerovom parku - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Uređuje se platana u Strossmayerovom parku

Đakovačka platana visoka je 27 metara, dok širina njezine krošnje iznosi 40 metara

Veliki interes učenika za astronomiju i druge programe RZC Panonske Hrvatske - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Veliki interes učenika za astronomiju i druge programe RZC Panonske Hrvatske

Riječ je o trodnevnoj školi astronomije u jedinom planetariju u istočnoj Hrvatskoj

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »