Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Đakovačkoj gimnazijalki prva nagrada za izradu edukativno-informativnog videa na temu "Prevencija ovisnosti o alkoholu, kockanju i novim tehnologijama"

U srijedu, 8. studenog 2023., u prostorima Nastavnog zavoda za javno zdravstvo OBŽ, ravnateljica izv. prof. dr. sc. Nataša Turić dodijelila je vrijednu, PRVU nagradu za izradu edukativno-informativnog...

U srijedu, 8. studenog 2023., u prostorima Nastavnog zavoda za javno zdravstvo OBŽ, ravnateljica izv. prof. dr. sc. Nataša Turić dodijelila je vrijednu, PRVU nagradu za izradu edukativno-informativnog videa na temu "Prevencija ovisnosti o alkoholu, kockanju i novim tehnologijama" đakovačkoj gimnazijalki učenici 3.b razreda, Luni Platužić, njezinoj mentorici dr. sc. Mireli Šunda, profesorici tjelesne i zdravstvene kulture te ravnatelju Zlatku Mrkiću, prof. Nagrađeni video je postao službeni video u projektu "Prevencija ovisnosti o alkoholu, kockanju i novim tehnologijama". Vrijedno je istaknuti da je uz ovo priznanje Škola dobila i poklon bon u vrijednosti od 1000 € u trgovini Decathlon.

Zahvalni NZJZ-u Osječko-baranjske županije, kao i ponosni na iznimne uspjehe naših učenika i njihovih mentora te uz bezuvjetnu podršku ravnatelja Škole u ostvarivanju svih ideja i projekata - nastojat ćemo i dalje doprinositi prepoznatljivosti naše Gimnazije, kao vrhunske ustanove za razvoj talenata i potencijala svojih učenika te njihovog usmjeravanja u daljnjem obrazovanju, stoji u priopćenju đakovačke Gimnazije.

Na području Đakova pronađeno oružje i streljivo - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Na području Đakova pronađeno oružje i streljivo

Obavljena je pretraga doma i drugih prostora kao i osobnog automobila kod 38-godišnjaka s područja Đakova

13. Međužupanijsko natjecanje mladih Hrvatskog Crvenog križa - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

13. Međužupanijsko natjecanje mladih Hrvatskog Crvenog križa

Učenici su se za ovo natjecanje pripremali više od četiri mjeseca

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »