Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Đakovačke ritmičarke na Susretu hrvatskih plesnih ansambala

Ritmička sekcija KUD-a Sklad, skupina "Mix", sudjelovat će na 30.-tim Susretima hrvatskih plesnih ansambala koji se ovoga vikenda održavaju u Velikoj Gorici. Na susretu će tijekom dva dana nastupiti...

Ritmička sekcija KUD-a Sklad, skupina "Mix", sudjelovat će na 30.-tim Susretima hrvatskih plesnih ansambala koji se ovoga vikenda održavaju u Velikoj Gorici. Na susretu će tijekom dva dana nastupiti 450 plesača unutar 20 ansambala iz Hrvatske i Slovenije s ukupno 35 koreografija izabranih na natječaju koji je prethodio susretu. Đakovačke ritmičarke predstavit će se uz koreografiju "Ljeljo" autorica Valentine Lovrić i Ane Prevoznik, za naš je radio rekla voditeljica sekcije ritmike Marijana Bošković.

Subotnji program u sklopu kojega će biti i otvorenje izložbe fotografija "20 godina s vama", započinje nastupom riječkih mažoretkina, potom će se predstaviti Đakovčanke.

Ritmičarke su snimile i spot s ovom koreografijom, a snimalo se na lokacijama: ispred katedrale, na Ivandvoru te u prostoru matičnog društva – KUD-a Sklad.

https://www.youtube.com/watch?v=I2jUc-SNyv8
Uhvaćen kradljivac automobila u Đakovu - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Uhvaćen kradljivac automobila u Đakovu

Utvrđeno je da se radi o 29-godišnjem strancu

OBŽ nastavlja projekt "Stambeni krediti u funkciji gospodarstva" - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

OBŽ nastavlja projekt "Stambeni krediti u funkciji gospodarstva"

"Nastavit ćemo razvijati ovakve i slične projekte kako bi smo zaustavili iseljavanje i stvorili uvjete za povratak ljudi koji su odselili iz naše županije"

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »