Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Đakovačka strukovna škola na Državnom natjecanju učenika WorldSkills Croatia

Na Zagrebačkome velesajmu danas započinje Državno natjecanje učenika strukovnih škola – WorldSkills Croatia 2021. Najbolji učenici strukovnih škola, uz podršku svojih mentora (308 natjecatelja...

Na Zagrebačkome velesajmu danas započinje Državno natjecanje učenika strukovnih škola – WorldSkills Croatia 2021.

Najbolji učenici strukovnih škola, uz podršku svojih mentora (308 natjecatelja i 285 mentora iz 126 škola), imat će priliku demonstrirati vještine i stručne kompetencije u 43 strukovne discipline te na inovativan način prezentirati obavljanje zadataka karakterističnih za određeno strukovno zanimanje. Discipline će obuhvatiti atraktivan spektar - od tradicionalnih struka, kao što su frizerstvo i pekarstvo, sve do suvremenih interdisciplinarnih područja poput robotike.

Srednja strukovna škola Antuna Horvata domaćin je discipline Pekarstvo, a na ovogodišnjem Worldskillsu sudjeluje 16 nastavnika i učenika Škole, kao natjecatelji, mentori, članovi prosudbenih povjerenstva i organizacijskog odbora natjecanja.  natjecanje traje do 13. svibnja 2021. kada će se proglastiti najbolji. Zbog epidemioloških razloga neće biti publike, ali će se sva natjecanja prenositi preko različitih platformi. 

Sporazumom potvrđena kvalitetna suradnja hrvatskih i francuskih vatrogasaca - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Sporazumom potvrđena kvalitetna suradnja hrvatskih i francuskih vatrogasaca

Potpisali su Konvenciju i sporazum o bilateralnoj suradnji s predstavnicima Udruge „Međunarodna vatrogasna pomoć

Neregistriranim vozilom sletio s kolnika, pa se odbio alkotestirati - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Neregistriranim vozilom sletio s kolnika, pa se odbio alkotestirati

Četrdesetdvogodišnjak je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »