Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Đakovačka policija pronašla marihuanu

Jučer, 17. veljače, policijski službenici Policijske postaje Đakovo obavili su pretragu doma i osobnog automobila vlasništvo 30-godišnjeg hrvatskog državljanina. Pretragom su pronašli i oduzeli...

Jučer, 17. veljače, policijski službenici Policijske postaje Đakovo obavili su pretragu doma i osobnog automobila vlasništvo 30-godišnjeg hrvatskog državljanina.

Pretragom su pronašli i oduzeli plastične vrećice i staklenke s oko 4 kilograma marihuane, digitalnu vagu, sastavne elemente laboratorija za uzgoj marihuane; ventilatore, timere, električne i UV lampe, cijevi, držači lampe, reflektor za lampu i šator za sklapanje.

Provedenim kriminalističkim istraživanjima sumnja se da je 30-godišnjak počinio kazneno djelo „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“ te je predan pritvorskom nadzorniku.

Općina Trnava sufinancirat će školski pribor za školsku godinu 2024./2025. - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Općina Trnava sufinancirat će školski pribor za školsku godinu 2024./2025.

Općinska načelnica Irena Mikić Brezina i ove je godine donijela Odluku da će Općina sufinancirati radne bilježnice...

Slavonija INVEST pridonosi modernizaciji urbanog prostora grada - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Slavonija INVEST pridonosi modernizaciji urbanog prostora grada

Odgovor na sve zahtjeve modernog života

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »