Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

"Da se ne zaboravi"

Udruga civilnih žrtava Domovinskog rata Đakovštine i Koordinacija braniteljskih udruga proisteklih iz Domovinskog rata organiziraju danas, 1. listopada, program "Da se ne zaboravi" posvećen civilnim...

Udruga civilnih žrtava Domovinskog rata Đakovštine i Koordinacija braniteljskih udruga proisteklih iz Domovinskog rata organiziraju danas, 1. listopada, program "Da se ne zaboravi" posvećen civilnim žrtvama Domovinskog rata i hrvatskim braniteljima. Program počinje u 18 sati na gradskom groblju otkrivanjem spomenika civilima i braniteljima, a u 19h nastavlja se u kinu uz glazbeni program. Suradnici na programu su HVIDRA Đakovo, Udruga udovica hrvatskih branitelja, Udruga roditelja poginulih branitelja, Hrvatsko društvo logoraša srpskih konclogora i Udruga dragovoljaca i veterana.
Strizivojna - prvo digitalno selo u Hrvatskoj - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Strizivojna - prvo digitalno selo u Hrvatskoj

Cilj je da se dobre poljoprivredne prakse u budućnosti prenesu i na druga sela u Hrvatskoj

Upitnik o navikama i potrebama mladih u Osječko-baranjskoj županiji - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Upitnik o navikama i potrebama mladih u Osječko-baranjskoj županiji

Upitnik je namijenjen općoj populaciji mladih s područja Osječko-baranjske županije

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »