Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

,,Cvijetom narcisa protiv raka dojke''

I ove godine, ali u skladu sa svim epidemiološkim mjerama, u subotu 27. ožujka Udruga žena za borbu protiv raka dojke Roseta Đakovo organizira akciju pod nazivom Cvijetom narcisa protiv raka dojke....

 • I ove godine, ali u skladu sa svim epidemiološkim mjerama, u subotu 27. ožujka Udruga žena za borbu protiv raka dojke Roseta Đakovo organizira akciju pod nazivom Cvijetom narcisa protiv raka dojke. Akcija će se održati u vremenu od 9,30 do 13 sati na gradskom korzu u Ulici pape Ivana Pavla II ispred bivše trgovine Getaldus i zgrade FIN-e gdje će biti postavljeni štandovi s cvjetovima rarcisa i edukativnim letcima. Cilj akcije je skrenuti pozornost na važnost otkrivanja raka dojke posebno u ranoj fazi jer je mogućnost za izlječenjem 98 posto, a upravo cvijet narcisa simbolizira buđenje nove nade i proljeća. Sredstva prikupljena prodajom narcisa upotrijebit će se za pomoć oboljelim ženama u potrebi.

  Općina Trnava sufinancirat će školski pribor za školsku godinu 2024./2025. - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

  Općina Trnava sufinancirat će školski pribor za školsku godinu 2024./2025.

  Općinska načelnica Irena Mikić Brezina i ove je godine donijela Odluku da će Općina sufinancirati radne bilježnice...

  Slavonija INVEST pridonosi modernizaciji urbanog prostora grada - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

  Slavonija INVEST pridonosi modernizaciji urbanog prostora grada

  Odgovor na sve zahtjeve modernog života

  Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »