Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Crna nedjelja: U dvije prometne nesreće poginule tri osobe

Na đakovačkom su se području u samo nekoliko sati dogodile dvije prometne nesreće u kojima je bilo smrtno stradalih. Kako je izvijestila policija, sinoć oko 19 i 45 između Đakova i Dragotina, na...

Na đakovačkom su se području u samo nekoliko sati dogodile dvije prometne nesreće u kojima je bilo smrtno stradalih. Kako je izvijestila policija, sinoć oko 19 i 45 između Đakova i Dragotina, na križanju đakovačke obilaznice s takozvanim Dragotinskim putem, došlo je do teške prometne nesreće u kojoj su sudjelovala tri osobna automobila. „Smrtno su stradale dvije osobe, a nekoliko osoba je ozlijeđeno”, stoji u obavijesti iz policije.

Samo nekoliko sati ranije, oko 16 sati na nerazvrstanoj cesti kod Strizivojne poginuo je 22-godišnji vozač. Nesreća se dogodila kada je kod šume Merolino, osobni automobil kojim je upravljao 22-godišnjak sletio s ceste u obližnji kanal i udario u most. Od ozljeda zadobivenih u nesreći mladić je smrtno stradao. Očevid je na mjestu nesreće obavila očevidna ekipa osječko-baranjske Policijske uprave, navode u policiji.

Uhvaćen kradljivac automobila u Đakovu - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Uhvaćen kradljivac automobila u Đakovu

Utvrđeno je da se radi o 29-godišnjem strancu

OBŽ nastavlja projekt "Stambeni krediti u funkciji gospodarstva" - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

OBŽ nastavlja projekt "Stambeni krediti u funkciji gospodarstva"

"Nastavit ćemo razvijati ovakve i slične projekte kako bi smo zaustavili iseljavanje i stvorili uvjete za povratak ljudi koji su odselili iz naše županije"

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »