Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Crkve bez blagoslovljene vode, pričest na ruke, ...

Nadbiskup monsinjor Đuro Hranić uputio je preporuke o mjerama zaštite od korona virusa te pozvao sve kršćane na pojačanu molitvu - tim više što smo u korizmenom vremenu. Pozvao je na molitvu za...

Nadbiskup monsinjor Đuro Hranić uputio je preporuke o mjerama zaštite od korona virusa te pozvao sve kršćane na pojačanu molitvu - tim više što smo u korizmenom vremenu. Pozvao je na molitvu za zdravlje svih oboljelih od koronavirusa; članova njihovih obitelji i svih ugroženih na njihovu radnom mjestu; za snagu zdravstvenim djelatnicima i svima koji su u službi bolesnika; za mudre odluke svih odgovornih za javno zdravlje i dobro društva.

Moinsinjor Hranić upozorio je i na prevenciju širenja zaraze te odgovornost jednih za druge. U priopčenju je zamolio sve vjernike da se u slučaju bolesti i pojave simptoma infekcije dišnih putova suzdrže od dolaska na sv. misu i na druga sakramentalna te molitvena slavlja. Također je preporučio i osobama koje su bile u područjima zahvaćenima širenjem zaraze ili su bile u doticaju s osobama koje su vjerojatno ili potvrđeno oboljele od koronavirusa da ne bi trebali dolaziti na misu, kao i osobe starije životne dobi te osobe s kroničnim bolestima. Osobama koje dođu na misu, preporučio je držanje razmaka.

Prema preporukama nadležnih zdravstvenih službi, ispraznit će se škropionice s blagoslovljenom vodom na ulazima u crkve; u euharistijskim slavljima će se izostaviti poziv i gesta pružanja mira, a vjernicima će se preporučiti i uputiti ih na primanje pričesti na ruku.

Uhvaćen kradljivac automobila u Đakovu - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Uhvaćen kradljivac automobila u Đakovu

Utvrđeno je da se radi o 29-godišnjem strancu

OBŽ nastavlja projekt "Stambeni krediti u funkciji gospodarstva" - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

OBŽ nastavlja projekt "Stambeni krediti u funkciji gospodarstva"

"Nastavit ćemo razvijati ovakve i slične projekte kako bi smo zaustavili iseljavanje i stvorili uvjete za povratak ljudi koji su odselili iz naše županije"

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »