Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Koronavirus u samostanu Milosrdnih sestara sv. Križa u Đakovu

S obzirom na povećanje broja pozitivnih na koronavirus, Stožer civilne zaštite Osječko-baranjske županije danas je održao konferenciju za medije na kojoj su predstavili nove...

S obzirom na povećanje broja pozitivnih na koronavirus, Stožer civilne zaštite Osječko-baranjske županije danas je održao konferenciju za medije na kojoj su predstavili nove podatke vezane uz koronavirus. Od 74 uzoraka analiziranih u laboratoriju Kliničkog bolničkog centra Osijek u zadnja 24 sata čak 12 je bilo pozitivno na virus COVID-19. Dvije novopozitivne osobe su s područja Osijeka i bliski su kontakti zaraženih u prethodna tri dana, dok je 10 novooboljelih osoba s područja Đakova, a riječ je o časnim sestrama iz samostana Milosrdnih sestara svetog Križa. Epidemiološka služba je odmah po utvrđivanju novih oboljenja odredila mjeru samoizolacije za još 75 osoba, odnosno kontakata novopozitivnih, a u tijeku su žurne daljnje obrade svih kontakata, od prikupljanja uzoraka i njihove analize do određivanja samoizolacije i drugih epidemioloških mjera. U samoizolaciji su trenutno ukupno 163 osobe.

Uređuje se platana u Strossmayerovom parku - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Uređuje se platana u Strossmayerovom parku

Đakovačka platana visoka je 27 metara, dok širina njezine krošnje iznosi 40 metara

Veliki interes učenika za astronomiju i druge programe RZC Panonske Hrvatske - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Veliki interes učenika za astronomiju i druge programe RZC Panonske Hrvatske

Riječ je o trodnevnoj školi astronomije u jedinom planetariju u istočnoj Hrvatskoj

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »