Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Ćolnićevci poslali poruke mira

Povodom Svjetskog dana mira učenici produženog boravka u Ćolnićevoj školi, vođeni svojim učiteljicama Kristinom i Josipom, izveli su kratak program kojim su željeli potaknuti sve prisutne na promišljanje...

Povodom Svjetskog dana mira učenici produženog boravka u Ćolnićevoj školi, vođeni svojim učiteljicama Kristinom i Josipom, izveli su kratak program kojim su željeli potaknuti sve prisutne na promišljanje o miru i važnosti mira.

Pripremajući se za ovaj projekt, učenici su tjedan izrađivali bijele golubice, promišljali o izrekama o miru te uvježbavali pjesmicu.

Program je započeo malom procesijom u kojoj su dječaci držali natpise s porukama o miru, a djevojčice upaljene svijeće.

Zapaljene svijeće složili su u obliku riječi „mir“ nakon čega je slijedilapjesma „Samo mir“ koju su učenici izveli uz pratnju učiteljice na gitari.  Poseban trenutak ove priredbe bio je trenutak kada su bijeli golubovi i golubice bili pušteni da polete nebom i pronesu naše poruke mira.

Strizivojna - prvo digitalno selo u Hrvatskoj - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Strizivojna - prvo digitalno selo u Hrvatskoj

Cilj je da se dobre poljoprivredne prakse u budućnosti prenesu i na druga sela u Hrvatskoj

Upitnik o navikama i potrebama mladih u Osječko-baranjskoj županiji - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Upitnik o navikama i potrebama mladih u Osječko-baranjskoj županiji

Upitnik je namijenjen općoj populaciji mladih s područja Osječko-baranjske županije

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »