Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Ćolnićeva škola obilježava 38. Dan škole

Ovoga tjedna OŠ Josipa Antuna Ćolnića obilježava 38. Dan škole. U sklopu obilježavanja danas će u rad biti pušten AVD - uređaj. Pritom će biti izvedena i prezentacija rada uređaja. Glavni dio...

Ovoga tjedna OŠ Josipa Antuna Ćolnića obilježava 38. Dan škole. U sklopu obilježavanja danas će u rad biti pušten AVD - uređaj. Pritom će biti izvedena i prezentacija rada uređaja. Glavni dio svečanosti održat će se u petak, 17. svibnja. U prijepodnevnom dijelu programa u nastavno-sportskoj dvorani će se održati sportska natjecanja. Izaslanstvo Škole obići će grobove preminulih djelatnika Škole na đakovačkom groblju.U 18:00 sati u Domu kulture je svečana priredba povodom Dana škole.

Glazbeno-scenski program akademije u cijelosti su, kao i svake godine pripremili učenici i nastavnici škole. Tema priredbe je Rođendan, između ostalog i 320. rođendan biskupa Josipa Antuna Ćolnića. Najboljim učenicima bit će uručene pohvale i nagrade. Ove godine prema odluci Učiteljskog vijeća, nagrade za odličan uspjeh i uzorno vladanje ostvareno tijekom osmogodišnjeg školovanja u Ćolnićevoj školi primit će desetero (10) učenika.

Pohvale i nagrade primit će pojedinci i skupine, za zapažene rezultate na županijskim natjecanjima i smotrama.

Uređuje se platana u Strossmayerovom parku - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Uređuje se platana u Strossmayerovom parku

Đakovačka platana visoka je 27 metara, dok širina njezine krošnje iznosi 40 metara

Veliki interes učenika za astronomiju i druge programe RZC Panonske Hrvatske - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Veliki interes učenika za astronomiju i druge programe RZC Panonske Hrvatske

Riječ je o trodnevnoj školi astronomije u jedinom planetariju u istočnoj Hrvatskoj

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »