Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Četiri kršenja samoizolacije

U protekla 24 sata, Policijska uprava osječko-baranjska evidentirala je tri dojave građana o kršenju mjera samoizolacije.Obavljenim terenskim provjerama policija je na području Policijske uprave osječko-baranjske...

U protekla 24 sata, Policijska uprava osječko-baranjska evidentirala je tri dojave građana o kršenju mjera samoizolacije.Obavljenim terenskim provjerama policija je na području Policijske uprave osječko-baranjske evidentirala dva kršenja mjera samoizolacije građana koje je odredio epidemiolog.Policija je tijekom protekla 24 sata na području Osječko-baranjske županije obavila 52 provjere pridržavanja mjera samoizolacije građana i utvrdili da se dvije osobe nisu pridržavali izrečenih mjera.   O svemu utvrđenom obavještava se državni inspektorat koji će provesti mjere iz svoje nadležnosti.Svim građanima skreću pažnju na važnost pridržavanja mjera samoizolacije radi očuvanja vlastitog zdravlja i zdravlja cjelokupne zajednice. Osobe kojima je određena mjera samoizolacije, dužni su se ponašati sukladno uputama koje su dobili.Sve sumnje o kršenju mjera samoizolacije možete prijaviti pozivom na 192 ili putem aplikacije za e-dojave.

Uhvaćen kradljivac automobila u Đakovu - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Uhvaćen kradljivac automobila u Đakovu

Utvrđeno je da se radi o 29-godišnjem strancu

OBŽ nastavlja projekt "Stambeni krediti u funkciji gospodarstva" - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

OBŽ nastavlja projekt "Stambeni krediti u funkciji gospodarstva"

"Nastavit ćemo razvijati ovakve i slične projekte kako bi smo zaustavili iseljavanje i stvorili uvjete za povratak ljudi koji su odselili iz naše županije"

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »