Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Čestitka Zorana Vinkovića povodom 1. svibnja

Povodom nadolazećeg međunarodnog praznika rada 1. svibnja, predsjednik Hrvatske stranke umirovljenika Osječko-baranjske županije Zoran Vinković, uputio je čestitku svim građanima i građankama...

Povodom nadolazećeg međunarodnog praznika rada 1. svibnja, predsjednik Hrvatske stranke umirovljenika Osječko-baranjske županije Zoran Vinković, uputio je čestitku svim građanima i građankama Grada Đakova i Đakovštine.

"Poštovane građanke i građani Grada Đakova i Đakovštine,

Upućujem Vam iskrene čestitke povodom 1. svibnja, Međunarodnog praznika rada.

Svim radnicima želim puno uspjeha u radu, kako bi svojim radom sebi, svojoj obitelji i cijeloj zajednici osigurali bolji životni standard, a time stvorili i uvjete za život dostojan čovjeka u 21. stoljeću.

Danas, baš na ovaj dan kada se prisjećamo obespravljenih radnika kroz povijest, treba podsjetiti da Hrvatska i dalje ima visoku stopu inozemne zaduženosti, lošu investicijsku klimu, te svakodnevni rast cijena osnovnih živežnih namirnica i na koncu ogroman problem odlaska najproduktivnijeg dijela društva na rad izvan Hrvatske.

I zato danas, kada obilježavamo Međunarodni dan rada, ne mogu ne misliti na sve Vas svoje nezaposlene i obespravljene sugrađanke i sugrađane, na sve Vas koji vrijedno radite, ali od svoga rada ne možete živjeti život dostojan čovjeka, bez obzira da li ste industrijski radnici, obrtnici, prosvjetari, liječnici, znanstvenici, umjetnici ili pak poljoprivrednici.

Ipak, koliko god nam se ekonomska i socijalna situacija čine bezizglednom, ne smijemo potonuti u pesimizam. Vjerujem da svi zajedno, istina, uz puno odricanja, možemo bolje i da ćemo učiniti sve kako bismo stvorili uvjete za otvaranje novih radnih mjesta i svojim primjerom pokazali da Đakovo, naša Županija i Hrvatska mogu bolje.

U nadi da će sutra ipak biti bolje, čestitam vam Međunarodni praznik rada." poručio je povodom prvog svibnja.

Općina Trnava sufinancirat će školski pribor za školsku godinu 2024./2025. - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Općina Trnava sufinancirat će školski pribor za školsku godinu 2024./2025.

Općinska načelnica Irena Mikić Brezina i ove je godine donijela Odluku da će Općina sufinancirati radne bilježnice...

Slavonija INVEST pridonosi modernizaciji urbanog prostora grada - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Slavonija INVEST pridonosi modernizaciji urbanog prostora grada

Odgovor na sve zahtjeve modernog života

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »