Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Centar "Amadea": Održana završna konferencija projekta "Zaželi - dobro svima"

U Udruzi za psiho-socijalne potrebe "Amadea" održana je završna konferencija projekta "Zaželi – dobro svima". Projekt koji je započeo 15. srpnja prošle godine provodi se do 15. siječnja 2022....

U Udruzi za psiho-socijalne potrebe "Amadea" održana je završna konferencija projekta "Zaželi – dobro svima". Projekt koji je započeo 15. srpnja prošle godine provodi se do 15. siječnja 2022. godine. Financira se bespovratnim EU sredstvima u iznosu od 928.630 kuna, a partneri na projektu su Hrvatski zavod za zapošljavanje, ispostava Đakovo i Centar za socijalnu skrb Đakovo. Tom je prilikom sestra Natalija istaknula važnost brige za starije i bolesne osobe.

Projekti su ovo od višestruke koristi i nadamo se nastavku, istaknula je sestra Natalia. Projektom je privremeni posao našlo 10 žena pripadnica ciljane skupine koje su u razdoblju od godinu dana pružile pomoć u kući za ukupno 97 krajnjih korisnika što je znatni više od predviđenog.

Sporazumom potvrđena kvalitetna suradnja hrvatskih i francuskih vatrogasaca - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Sporazumom potvrđena kvalitetna suradnja hrvatskih i francuskih vatrogasaca

Potpisali su Konvenciju i sporazum o bilateralnoj suradnji s predstavnicima Udruge „Međunarodna vatrogasna pomoć

Neregistriranim vozilom sletio s kolnika, pa se odbio alkotestirati - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Neregistriranim vozilom sletio s kolnika, pa se odbio alkotestirati

Četrdesetdvogodišnjak je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »