Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Budrovčanin vozio pijan i sletio s ceste

Na prometnicama Slavonije i Baranje zabilježen je veći broj prometnih nesreća. Naime, u protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je deset prometnih nesreća,...

Na prometnicama Slavonije i Baranje zabilježen je veći broj prometnih nesreća. Naime, u protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je deset prometnih nesreća, gdje su u 5 prometnih nesreća 6 osoba zadobile lake tjelesne ozljede, a 1 osoba je zadobila teške tjelesne ozljede. U pet prometnih nesreća je nastala materijalna šteta.

Jučer je evidentirano 5 vozača (3 osobnog automobila 2 bicikla) koji su upravljali pod utjecajem alkohola. Najviše alkohola u krvi imao je vozač iz Belog Manastira, 2,67 promila. Alkohol je “kumovao” i sinoćnjoj prometnoj nesreći u Budrovcima.

Vozač iz Budrovaca vozio je s 1,74 promila te je uslijed nepropisnog kretanja kolnikom sletio s ceste. Sada mu prijeti kazna do 21 300 kuna ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 6 negativnih prekršajnih bodova.

Strizivojna - prvo digitalno selo u Hrvatskoj - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Strizivojna - prvo digitalno selo u Hrvatskoj

Cilj je da se dobre poljoprivredne prakse u budućnosti prenesu i na druga sela u Hrvatskoj

Upitnik o navikama i potrebama mladih u Osječko-baranjskoj županiji - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Upitnik o navikama i potrebama mladih u Osječko-baranjskoj županiji

Upitnik je namijenjen općoj populaciji mladih s područja Osječko-baranjske županije

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »