Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Božićna pastirska poruka nadbiskupa Đure Hranića

Đakovačko-osječki nadbiskup metropolit mons. Đuro Hranić tradicionalno se susreo s predstavnicima medija na božićnoj konferenciji u Nadbiskupskom domu u Đakovu. Božić je istina koja nam poručuje:...

Đakovačko-osječki nadbiskup metropolit mons. Đuro Hranić tradicionalno se susreo s predstavnicima medija na božićnoj konferenciji u Nadbiskupskom domu u Đakovu. Božić je istina koja nam poručuje: Bog je s nama. Božić je i više od od poruke:Božić je događaj. On nije neka međuigra u ljudskoj sivoj svakodnevici, rekao je nadbiskup u Božićnoj pastirkoj poruci.

Govoreći o pandemiji i oboljelima od COVID-19, nadbiskup je rakao da nas svakodnevne brojke i grafikoni podsjete na našu ranjivost, nepostojanost i smrtnost, a učestali oproštaji od bliskih nam osoba i poznanika služe nam kao opomena, kao izazov na produbljenje vjere u utjelovljenog i raspetog Isusa krista te kao poziv na kršćansku vjerodostojnost i suodgovornos za društvenu stvarnost u kojoj živimo.

Ono što se dogodilo u središtu naše ljudske povijest, Božje utjelovljenje u krilu Djevice Marije, nadilazi našu povijest, istaknuo je nadbiskup Hranić.

Foto: TU

Prevarena za 3.831 eura - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Prevarena za 3.831 eura

Putem društvene mreže 69-godišnjakinja je 20. srpnja stupila u kontakt s nepoznatom osobom koja se predstavila kao njezin...

Od Velike Gospe u đakovačkoj Župi Svih Svetih dva župnika - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Od Velike Gospe u đakovačkoj Župi Svih Svetih dva župnika

Kada veličina župe i njezino pastoralno djelovanje to iziskuju, moguće je uz jednog župnika imenovati i drugoga

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »