Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Bosonoge Karmelićanke za svetkovinu sv. Josipa u Đakovačkoj Breznici organiziraju trodnevnicu

Tiskovni ured Đakovačko-osječke nadbiskupije prenosi raspored misa povodom svetkovine sv. Josipa. Bosonoge Karmelićanke za svetkovinu sv. Josipa u Đakovačkoj Breznici organiziraju trodnevnicu. Svakoga...

Tiskovni ured Đakovačko-osječke nadbiskupije prenosi raspored misa povodom svetkovine sv. Josipa. Bosonoge Karmelićanke za svetkovinu sv. Josipa u Đakovačkoj Breznici organiziraju trodnevnicu. Svakoga dana molitveni program počet će u 17 sati a nakon toga slijedi misno slavlje s početkom u 18 sati.

Danas, prvoga dana trodnevnice, misu predvodi vlč. Mato Gašparović, ravnatelj UZUK-a i ekonom Bogoslovnog sjemeništa u Đakovu. U petak 17. ožujka misu predvodi vlč. dr. Ilija Dogan, župnik Župe Dobrog Pastira u Đakovu i sudac Međubiskupijskog suda I. stupnja, a u subotu 18. ožujka misu će predvoditi vlč. Dejan Bubalo, župnik Župe Rođenja BDM u Višnjevcu. U nedjelju, na svetkovinu sv. Josipa misu u 11 sati predvodi p. Zdravko Knežević, tajnik Hrvatske pokrajine Družbe Isusove, a u 18 sati misno slavlje predvodi mons. dr. Vlado Košić, sisački biskup. Sestre pozivaju sve štovatelje sv. Josipa da im se pridruže u proslavi njihova zaštitnika, objavio je nadbiskupijski TU.

Prevarena za 3.831 eura - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Prevarena za 3.831 eura

Putem društvene mreže 69-godišnjakinja je 20. srpnja stupila u kontakt s nepoznatom osobom koja se predstavila kao njezin...

Od Velike Gospe u đakovačkoj Župi Svih Svetih dva župnika - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Od Velike Gospe u đakovačkoj Župi Svih Svetih dva župnika

Kada veličina župe i njezino pastoralno djelovanje to iziskuju, moguće je uz jednog župnika imenovati i drugoga

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »