Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Bonavita: Dani otvorenih vrata vinskih podruma od 18. do 20. lipnja

Bonavita, ovogodišnje izdanje turističko - gospodarske manifestacije vinogradara Slavonije i Baranje održat će se od 18. do 20. lipnja kroz Dane otvorenih vrata vinskih podruma u Trnavi. U programu...

Bonavita, ovogodišnje izdanje turističko - gospodarske manifestacije vinogradara Slavonije i Baranje održat će se od 18. do 20. lipnja kroz Dane otvorenih vrata vinskih podruma u Trnavi. U programu sudjeluju vinarije Apostol, OPG Hrvoje Lukačević, Agro Zlatarevac, OPG Ivan Lukačević i OPG Milanović.

Za posjetu vinarima, potrebno je prethodno se najaviti i rezervirati svoj termin. Posjetitelji će dobiti narukvicu s kojom mogu obilaziti navedene vinare, ali uz obveznu prethodnu najavu. Kako bi program Bonavite bio upotpunjen i dobrom glazbom, 19. lipnja (subota) održat će se koncert dua Hojsak & Novosel u vinogradima vinarije Agro Zlatarevac.

Sporazumom potvrđena kvalitetna suradnja hrvatskih i francuskih vatrogasaca - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Sporazumom potvrđena kvalitetna suradnja hrvatskih i francuskih vatrogasaca

Potpisali su Konvenciju i sporazum o bilateralnoj suradnji s predstavnicima Udruge „Međunarodna vatrogasna pomoć

Neregistriranim vozilom sletio s kolnika, pa se odbio alkotestirati - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Neregistriranim vozilom sletio s kolnika, pa se odbio alkotestirati

Četrdesetdvogodišnjak je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »