Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Blagoslov nadbiskupijskih vinograda

Na spomendan sv. Vinka, u subotu, 22. siječnja 2022., kod križa u vinogradima Đakovačko-osječke nadbiskupije u Trnavi, održat će se tradicionalni blagoslov nadbiskupijskih vinograda s početkom...

Na spomendan sv. Vinka, u subotu, 22. siječnja 2022., kod križa u vinogradima Đakovačko-osječke nadbiskupije u Trnavi, održat će se tradicionalni blagoslov nadbiskupijskih vinograda s početkom u 12 sati. Nakon blagoslova trsova i loze, u postrojenjima nadbiskupijskog vinskog podruma bit će blagoslov mladog vina, objavio je nadbiskupijski Tiskovni ured.

Blagoslovom vinograda ujedno počinje nova vinogradarska godina.

Na blagdan svetog Vinka Općina Trnava obilježava svoj dan koji će ove godine zbog pandemijskih uvjeta proći bez posebnih događanja.

Foto: IKA

Uhvaćen kradljivac automobila u Đakovu - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Uhvaćen kradljivac automobila u Đakovu

Utvrđeno je da se radi o 29-godišnjem strancu

OBŽ nastavlja projekt "Stambeni krediti u funkciji gospodarstva" - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

OBŽ nastavlja projekt "Stambeni krediti u funkciji gospodarstva"

"Nastavit ćemo razvijati ovakve i slične projekte kako bi smo zaustavili iseljavanje i stvorili uvjete za povratak ljudi koji su odselili iz naše županije"

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »