Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Blagoslov grobova kod spomenika stradalnika i žrtava nekadašnjih stanovnika Krndije

Članovi Zemaljske udruge podunavskih Švaba, ogranak Đakovo jučer su , na Dušni dan, položili cvijeće i upalili svijeće kod spomenika stradalnika i žrtava nekadašnjih stanovnika Krndije, Nijemaca...

Članovi Zemaljske udruge podunavskih Švaba, ogranak Đakovo jučer su , na Dušni dan, položili cvijeće i upalili svijeće kod spomenika stradalnika i žrtava nekadašnjih stanovnika Krndije, Nijemaca u Logoru Krndija.

Nakon molitve na hrvatskom i njemačkom jeziku punitovački župnik dr. Đurica Pardon blagoslovio je groblje i grobove nekadašnjih stanovnika Krndije, groblje čije grobove nitko ne obilazi, a za zločine nad pokojnicima u njima nitko nije odgovarao. Dan prije cvijeće su položili i upalili svijeće načelnica punitovačke Općine Jasna Matković i predsjednik Vijeaća Zdenko Perić.

Uhvaćen kradljivac automobila u Đakovu - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Uhvaćen kradljivac automobila u Đakovu

Utvrđeno je da se radi o 29-godišnjem strancu

OBŽ nastavlja projekt "Stambeni krediti u funkciji gospodarstva" - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

OBŽ nastavlja projekt "Stambeni krediti u funkciji gospodarstva"

"Nastavit ćemo razvijati ovakve i slične projekte kako bi smo zaustavili iseljavanje i stvorili uvjete za povratak ljudi koji su odselili iz naše županije"

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »