Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Bira se najbolji radnik u Hrvatskoj, među 10 izabranih natječe se i đakovačka profesorica Nataša Šantić

Ekonomska škola "Braća Radić'' Đakovo ove se godine može pohvaliti sudjelovanjem profesorice Nataše Šantić koja je u pet godina koliko traje projekt Mali svjetionik nomirana u kategoriji najboljeg...

Ekonomska škola "Braća Radić'' Đakovo ove se godine može pohvaliti sudjelovanjem profesorice Nataše Šantić koja je u pet godina koliko traje projekt Mali svjetionik nomirana u kategoriji najboljeg radnika u Hrvatskoj.

,,Naj radnik Hrvatske dobiva nagradu Dr. Dražen Glavaš i 100.000 kuna – iznos nagrade za pobjednika projekta Mali svjetionik. Ovim iznosom želimo dokazati da smo ozbiljni, da se ulaže dosta truda u ovaj projekt i da ga ljudi podržavaju. Za pobjednika tražimo zaposlenika koji svakoga dana pridonosi svojoj okolini tako što poštuje načela rada i poštenja širi pozitivnu energiju i brine za svoje kolege, kako nadređene, tako i podređene. Nije sve u novcima, ali financijska pomoć je još uvijek pomoć, zato mi na ovaj način želimo, barem malo, pomoći dobrim radnicima Lijepe Naše."

Sveukupno je bilo oko 800 prijavljenih, a Nataša je jedina iz naše županije koja se probila među najboljih 10. Za nominaciju je saznala prije svega nekoliko dana, zbog čega je izrazila veliku iznenađenost, a u njezinoj prijavi stoji: ,,Imati Natašu za radnu kolegicu velika je privilegija i čast. Izuzetno cijeni sve kolegice i kolege, a naročito učenike i njihove roditelje. Odlikuje se ponašanjem u skladu s usvojenim etičkim načelima i temeljnim vrijednostima. U svakom susretu s njom očituje se njezina dobrota, empatija te briga za druge uz riječi podrške." Cijelu prijavu možete pročitati ovdje.

Svoj glas za profesoricu Šantić možete dati od danas, 28. listopada 2022. pa sve do 11. studenoga 2022. godine.

 • telefonom – Nazovite 061 5601 te odaberite putem telefona broj 1 (Nataša je broj 1) – Cijena poziva za fiksne telefone 3,75 kn (0,50 €), a za mobilne 5,06 kn (0,67 €). – Fiksni tečaj konverzije za 1€ = 7,53450 kn.
 • SMS porukom – Na broj 666 999 pošaljite ključnu riječ KANDIDAT1 zajedno s brojem kandidata (bez razmaka) – Cijena SMS poruke je 3,72 kn (0,49 €). – Fiksni tečaj konverzije za 1€ = 7,53450 kn.
 • Općina Trnava sufinancirat će školski pribor za školsku godinu 2024./2025. - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

  Općina Trnava sufinancirat će školski pribor za školsku godinu 2024./2025.

  Općinska načelnica Irena Mikić Brezina i ove je godine donijela Odluku da će Općina sufinancirati radne bilježnice...

  Slavonija INVEST pridonosi modernizaciji urbanog prostora grada - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

  Slavonija INVEST pridonosi modernizaciji urbanog prostora grada

  Odgovor na sve zahtjeve modernog života

  Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »