Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Bijelo Brdo: Vozač "zaradio'' kaznu od 40 000 kuna

Iz Policijske uprave Osječko-baranjske izvijestili su da je u vremenskom periodu od 2. do 5. travnja, u prometu zaustavljen 21 vozač koji je imao nedozvoljenu prisutnost alkohola u krvi. Najveća koncentracija...

 • Iz Policijske uprave Osječko-baranjske izvijestili su da je u vremenskom periodu od 2. do 5. travnja, u prometu zaustavljen 21 vozač koji je imao nedozvoljenu prisutnost alkohola u krvi. Najveća koncentracija alkohola evidentirana je jučer, 5. travnja u Osijeku, kada je u nadzoru prometa zaustavljen osobni automobil s kojim je upravljao 54-godišnji hrvatski državljanin iz Josipovca Punitovačkog. Vozaču je evidentirana prisutnost alkohola u krvi od 1,83 grama po kilogramu. Za počinjeni prekršaj predviđena je novčana kazna u iznosu od 20 000 kuna, zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju od 2 mjeseca i 6 negativnih prekršajnih bodova.

  Isto tako, jučer je u Bijelom Brdu, zaustavljen osobni automobil s kojim je upravljao 30-godišnji hrvatski državljanin za vrijeme dok mu je izrečena zaštitna mjera upravljanja motornim vozilom. Vozač se odbio alkotestirati te je uhićen sukladno Prekršajnom zakonu i oduzeto mu je vozilo. Također, unazad tri godine, 30-godišnjak je dva puta pravomoćno kažnjavan za prekršaje upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola. Za počinjeni prekršaj predviđena je novčana kazna novčana kazna u iznosu od 40 000 kuna, zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju od 12 mjeseci i 12 negativnih prekršajnih bodova.

  Sporazumom potvrđena kvalitetna suradnja hrvatskih i francuskih vatrogasaca - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

  Sporazumom potvrđena kvalitetna suradnja hrvatskih i francuskih vatrogasaca

  Potpisali su Konvenciju i sporazum o bilateralnoj suradnji s predstavnicima Udruge „Međunarodna vatrogasna pomoć

  Neregistriranim vozilom sletio s kolnika, pa se odbio alkotestirati - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

  Neregistriranim vozilom sletio s kolnika, pa se odbio alkotestirati

  Četrdesetdvogodišnjak je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva

  Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »