Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Bez preminulih od koronavirusa

U Kliničkom bolničkom centru Osijek i Nastavnom zavodu za javno zdravstvo OBŽ u posljednja 24 sata za područje Osječko-baranjske županije obrađeno je 251 uzorak od kojih je 21 bio pozitivno na...

U Kliničkom bolničkom centru Osijek i Nastavnom zavodu za javno zdravstvo OBŽ u posljednja 24 sata za područje Osječko-baranjske županije obrađeno je 251 uzorak od kojih je 21 bio pozitivno na koronavirus.

Novopozitivne osobe imaju prebivalište na području Osijeka (5), s područja Strizivojne tri, iz  Čepina, Bilja, Donjeg Miholjca i Donje Motičine su po dvije pozitivne osobe, a s područja, Đakova, Našica, Feričanaca, Kneževih Vinograda i Podgorača dolazi po jedna novopozitivna osoba.

Na bolničkom liječenju nalazi se 46 osoba koje su oboljele od COVID-19, i to 34 u Kliničkom bolničkom centru Osijek (od kojih je 7 na respiratoru), a u Općoj županijskoj bolnici Našice hospitalizirano je 12 pacijenta s tim oboljenjem.

U posljednja 24 sata nije bilo preminulih osoba pozitivnih na koronavirus. Zadnji dan bez preminulih osoba od koronavirusa je bio 4. travanj.

Na području Osječko-baranjske županije u samoizolaciji se trenutno nalaze 659 osoba.

Policijski službenici proveli su 9 provjera osoba u samoizolaciji i nisu utvrdili su kršenje propisanih mjera. Obavili su i 134 nadzora ugostiteljskih objekata, pri čemu također nisu utvrdili kršenja propisanih mjera.

Inspektori i službenici civilne zaštite u posljednja 24 sata obavili su 35 nadzora provođenja epidemioloških mjera (18 u ugostiteljskim objektima, 6 u prodavaonicama, 5 u trgovačkim centrima i 6 nadzora u drugim uslužnim djelatnostima) i nisu utvrdili nepravilnosti.

Općina Trnava sufinancirat će školski pribor za školsku godinu 2024./2025. - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Općina Trnava sufinancirat će školski pribor za školsku godinu 2024./2025.

Općinska načelnica Irena Mikić Brezina i ove je godine donijela Odluku da će Općina sufinancirati radne bilježnice...

Slavonija INVEST pridonosi modernizaciji urbanog prostora grada - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Slavonija INVEST pridonosi modernizaciji urbanog prostora grada

Odgovor na sve zahtjeve modernog života

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »