Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Betlehemsko svjetlo mira, dobrote i nade u Osječko-baranjskoj županiji

Predstavnici Saveza izviđača Osječko-baranjske županije jučer (20. prosinca 2021. godine) su donijeli u sjedište Osječko-baranjske županije donijeli Betlehemsko svijetlo. Primio ih je zamjenik...

Predstavnici Saveza izviđača Osječko-baranjske županije jučer (20. prosinca 2021. godine) su donijeli u sjedište Osječko-baranjske županije donijeli Betlehemsko svijetlo. Primio ih je zamjenik župana Josip Miletić te je upriličeno prenošenje plamena na svijeću koja će obasjavati ove prostore u blagdanskim danima.

Ono neka bude simbol mira i nade kako bismo u novorođenom Isusu Kristu te u obiteljskom okruženju doživjeli radost Božića - kazao je Miletić čestitajući Božić.

Donošenje Betlehemskog svjetla kao simbola mira, ljubavi, dobrote radosti i nade u Hrvatsku već 29. godinu organizira Savez izviđača Hrvatske, čiji su predstavnici 12. prosinca 2021. godine na graničnom prijelazu Bregana svjetlo preuzeli od slovenskih skauta te ga proslijedili diljem Hrvatske po gradovima i župama, ustanovama, a može se prenijeti i u obiteljske domove.

Strizivojna - prvo digitalno selo u Hrvatskoj - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Strizivojna - prvo digitalno selo u Hrvatskoj

Cilj je da se dobre poljoprivredne prakse u budućnosti prenesu i na druga sela u Hrvatskoj

Upitnik o navikama i potrebama mladih u Osječko-baranjskoj županiji - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Upitnik o navikama i potrebama mladih u Osječko-baranjskoj županiji

Upitnik je namijenjen općoj populaciji mladih s područja Osječko-baranjske županije

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »