Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Balansiranje plavim balonima u Đakovu

Život s dijabetesom tipa 1 je poput konstantnog balansiranja balona za vrijeme svakodnevnih aktivnosti, svake sekunde, svakog sata, svakoga dana, do kraja života. Zato se želi podići svijest i potaknuti...

Život s dijabetesom tipa 1 je poput konstantnog balansiranja balona za vrijeme svakodnevnih aktivnosti, svake sekunde, svakog sata, svakoga dana, do kraja života. Zato se želi podići svijest i potaknuti razgovor o dijabetesu tipa 1 snimanjem balansiranja plavih balona profesionalnim dronom i kamerom diljem Republike Hrvatske u svim većim gradovima na najpoznatijim lokacijama.

Kao jedna od lokacija odabrano je Đakovo i đakovačka katedrala svetoga Petra. Iz udruge Slatki život pozivaju građane da se pridruže snimanju javnozdravstvene kampanje Inicijative Plavi Baloni 2.0 koje će se održati danas, 28. srpnja, u 18 sati ispred katedrale.

Strizivojna - prvo digitalno selo u Hrvatskoj - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Strizivojna - prvo digitalno selo u Hrvatskoj

Cilj je da se dobre poljoprivredne prakse u budućnosti prenesu i na druga sela u Hrvatskoj

Upitnik o navikama i potrebama mladih u Osječko-baranjskoj županiji - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Upitnik o navikama i potrebama mladih u Osječko-baranjskoj županiji

Upitnik je namijenjen općoj populaciji mladih s područja Osječko-baranjske županije

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »