Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Automobilom udarila u vlak

Jučer, 18. veljače, u večernjim satima, dogodila se prometna nesreća između osobnog automobila i putničkog vlaka, u kojoj nije bilo ozlijeđenih osoba. Vozačica, 23-godišnjakinja je upravljala...

Jučer, 18. veljače, u večernjim satima, dogodila se prometna nesreća između osobnog automobila i putničkog vlaka, u kojoj nije bilo ozlijeđenih osoba.

Vozačica, 23-godišnjakinja je upravljala osobnim automobilom i kretala se lokalnom cestom LC44136 iz smjera Piškorevaca u smjeru Budrovaca.

Dolaskom do prijelaza ceste preko željezničke pruge na kojem nema uređaja za zatvaranje prometa ni uređaja za davanje znakova kojim se najavljuje približavanje vlaka, vozačica, 23-godišnjakinja je nastavila kretanje osobnim automobilom i prednjim desnim dijelom osobnog automobila udarila u prednju lijevu bočnu stranu putničkog vlaka koji se u tom trenutku kretao prema mjestu Đakovo.

U vremenu od 20,55 sati do 21,30 sati došlo je do zastoja željezničkog prometa zbog očevida prometne nesreće.

FOTO: Ilustracija

Općina Trnava sufinancirat će školski pribor za školsku godinu 2024./2025. - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Općina Trnava sufinancirat će školski pribor za školsku godinu 2024./2025.

Općinska načelnica Irena Mikić Brezina i ove je godine donijela Odluku da će Općina sufinancirati radne bilježnice...

Slavonija INVEST pridonosi modernizaciji urbanog prostora grada - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Slavonija INVEST pridonosi modernizaciji urbanog prostora grada

Odgovor na sve zahtjeve modernog života

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »