Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Apel za pomoć stanovništvu stradalom u potresu u Turskoj i Siriji

Hrvatski Crveni križ pokrenuo je apel za pomoć stanovništvu stradalom u potresu u Turskoj i Siriji. Broj poginulih u dva razorna potresa koji su u ponedjeljak pogodili južni dio Turske i sjeverozapadnu...

Hrvatski Crveni križ pokrenuo je apel za pomoć stanovništvu stradalom u potresu u Turskoj i Siriji. Broj poginulih u dva razorna potresa koji su u ponedjeljak pogodili južni dio Turske i sjeverozapadnu Siriju porastao je u utorak i, kako se čini, rast će i dalje. Potresi su za sobom ostavili na tisuće ozlijeđenih ljudi kao i onih koji su ostali bez krova nad glavom jer su sravnjeni sa zemljom čitavi stambeni blokovi. Spasioci su na terenu i tragaju za preživjelima. Gradsko društvo Crvenog križa Osijek ima dio djelatnika i volontera u pripravnosti rekla je Martina Hećimović ravnateljica osječkog Crvenog križa, napominjući kako je sve to ipak organizirano na razini Hrvatskog Crvenog križa. U pružanju pomoći uključio se i Hrvatski Caritas koji zajedno s mrežom nadbiskupijskih Caritasa u Hrvatskoj prikuplja donacije za stradale u potresima. Građani mogu donirati financijska sredstva pozivom na donacijski telefon Hrvatskog Caritasa 060 90 10. Prikupljena sredstva HCK uplaćuju se na račun Međunarodne federacije društava Crvenog križa i Crvenog polumjeseca, odnosno nacionalnim društvima Crvenog polumjeseca u Turskoj i Siriji.

Strizivojna - prvo digitalno selo u Hrvatskoj - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Strizivojna - prvo digitalno selo u Hrvatskoj

Cilj je da se dobre poljoprivredne prakse u budućnosti prenesu i na druga sela u Hrvatskoj

Upitnik o navikama i potrebama mladih u Osječko-baranjskoj županiji - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Upitnik o navikama i potrebama mladih u Osječko-baranjskoj županiji

Upitnik je namijenjen općoj populaciji mladih s područja Osječko-baranjske županije

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »