Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Anketa: Za blagdane se manje troši, najvažnije okupljanje obitelji

Nakon rekordne blagdanske potrošnje 2019. u iznosu od 15,8 milijardi kuna, koja je bila za milijardu kuna više nego u prosincu 2018., lani su u Hrvatskoj gospodarskoj komori procijenili da će potrošnja...

Nakon rekordne blagdanske potrošnje 2019. u iznosu od 15,8 milijardi kuna, koja je bila za milijardu kuna više nego u prosincu 2018., lani su u Hrvatskoj gospodarskoj komori procijenili da će potrošnja u blagdanskom prosincu biti 20 posto manja nego što je bila za blagdane 2019. Iz Hrvatske gospodarske komore predviđaju da će se i ove godine potrošiti desetak posto manje nego pretpandemijske 2019. godine. A hoće li naši sugrađani potrošiti ove godine više ili manje nego prošle godine poslušajte u anketi.

U HGK-u ocjenjuju da je godina i pol suživota s pandemijom iz temelja izmijenila navike većine potrošača i uglavnom ograničila potrošnju, smanjila optimizam i očekivanja potrošača. Nas je ipak zanimalo čemu se naši sugrađani najviše raduju povodom Božića.

Strizivojna - prvo digitalno selo u Hrvatskoj - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Strizivojna - prvo digitalno selo u Hrvatskoj

Cilj je da se dobre poljoprivredne prakse u budućnosti prenesu i na druga sela u Hrvatskoj

Upitnik o navikama i potrebama mladih u Osječko-baranjskoj županiji - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Upitnik o navikama i potrebama mladih u Osječko-baranjskoj županiji

Upitnik je namijenjen općoj populaciji mladih s područja Osječko-baranjske županije

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »