Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Amadea: Predavanje “Alzheimer u zajednici”

U srijedu, 8. prosinca 2021. godine, s početkom u 18 sati održat će se tribina “Alzheimer u zajednici” u organizaciji udruge Amadea. Tribina će se održati u prostorima udruge (Frankopanska 5c),...

U srijedu, 8. prosinca 2021. godine, s početkom u 18 sati održat će se tribina “Alzheimer u zajednici” u organizaciji udruge Amadea. Tribina će se održati u prostorima udruge (Frankopanska 5c), a glavna tema će biti “Potpomognuta komunikacija s osobama oboljelima od Alzheimerove bolesti”. Predavačica je Štefica Mikšić.

Alzheimerova bolest je progresivna bolest mozga karakterizirana gubitkom pamćenja, sposobnosti rasuđivanja i promjenama osobnosti. Osim što se radi o vodećem javnozdravstvenom problemu, ovaj poremećaj predstavlja najčešći oblik demencije koji zahtjeva pravodobno prepoznavanje i liječenje.

Općina Trnava sufinancirat će školski pribor za školsku godinu 2024./2025. - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Općina Trnava sufinancirat će školski pribor za školsku godinu 2024./2025.

Općinska načelnica Irena Mikić Brezina i ove je godine donijela Odluku da će Općina sufinancirati radne bilježnice...

Slavonija INVEST pridonosi modernizaciji urbanog prostora grada - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Slavonija INVEST pridonosi modernizaciji urbanog prostora grada

Odgovor na sve zahtjeve modernog života

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »