Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Alkoholizirani Đakovčanin odbio test na droge - prijeti mu novčana kazna do 40.000 kuna

U razdoblju od 13. ožujka do 15. ožujka, na području Policijske uprave osječko- baranjske u prometu je zaustavljeno 33 sudionika (31 vozača osobnih automobila, 2 vozač bicikla)  koji su imali nedozvoljenu...

U razdoblju od 13. ožujka do 15. ožujka, na području Policijske uprave osječko- baranjske u prometu je zaustavljeno 33 sudionika (31 vozača osobnih automobila, 2 vozač bicikla)  koji su imali nedozvoljenu prisutnost alkohola u krvi.

Ukupno je angažirano 187 policijskih službenika, 82 vozila s policijskim obilježjima, 16 vozila bez policijskih obilježja i mobilni tim.      Osim alkohola, evidentirano je još 303 prekršaja; 181 prekršaj prekoračenja brzine kretanja, 41 prekršaj nekorištenje sigurnosnog pojasa, 18 prekršaja nepropisno korištenje mobitela za vrijeme upravljanja vozilom, 4 prekršaja upravljanje prije stjecanja prava na upravljanje, 1 prekršaj upravljanje pod zabranom, 3 prekršaja upravljanje neregistriranim i tehnički neispravnim vozilom i 55 ostalih prekršaja.

Izdvojit ćemo događaj u kojem je zaustavljen alkoholizirani Đakovčanin. Oko 04,24 sati u Osijeku, u Ulici kneza Trpimira, u nadzoru prometa zaustavljen je vozač osobnog automobila 33-godišnji hrvatski državljanin iz Đakova. Vozaču je utvrđena prisutnost alkohola u krvi od 2,03 gram po kilogramu te se odbio podvrgnuti ispitivanju prisutnosti droga u organizmu. Vozač je uhićen sukladno Prekršajnom zakonu.

Za navedene prekršaje predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 40 000 kuna ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 12 negativnih prekršajnih bodova.

Uhvaćen kradljivac automobila u Đakovu - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Uhvaćen kradljivac automobila u Đakovu

Utvrđeno je da se radi o 29-godišnjem strancu

OBŽ nastavlja projekt "Stambeni krediti u funkciji gospodarstva" - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

OBŽ nastavlja projekt "Stambeni krediti u funkciji gospodarstva"

"Nastavit ćemo razvijati ovakve i slične projekte kako bi smo zaustavili iseljavanje i stvorili uvjete za povratak ljudi koji su odselili iz naše županije"

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »