Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Alkoholizirana vozačica kod Kućanaca sletjela u kanal

Jučer, 15. veljače, na području Policijske uprave osječko-baranjske u nadzoru prometa evidentirano je 6 vozača osobnih automobila koji su bili pod utjecajem alkohola. Izdvojit ćemo nesreću koja...

Jučer, 15. veljače, na području Policijske uprave osječko-baranjske u nadzoru prometa evidentirano je 6 vozača osobnih automobila koji su bili pod utjecajem alkohola.

Izdvojit ćemo nesreću koja se dogodila u 21,30 sati, na županijskoj cestom broj 4031, u blizini mjesta Kućanci, 43-godišnja vozačica je zbog neprilagođene brzine kretanja vozilom sišla vozilom s kolnika, udarila u prometni znak i sletjela u odvodni kanal.

Provjerom je utvrđeno da vozačica upravlja vozilom za vrijeme dok joj je vozačka dozvola oduzeta te joj je evidentirana koncentracija alkohola 1,48 grama po kilogramu. U prometnoj nesreći vozačica je lako tjelesno ozlijeđena.

Za počinjene prekršaje predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 10500 kuna, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 6 mjeseci i 3 negativna prekršajna boda.

Sporazumom potvrđena kvalitetna suradnja hrvatskih i francuskih vatrogasaca - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Sporazumom potvrđena kvalitetna suradnja hrvatskih i francuskih vatrogasaca

Potpisali su Konvenciju i sporazum o bilateralnoj suradnji s predstavnicima Udruge „Međunarodna vatrogasna pomoć

Neregistriranim vozilom sletio s kolnika, pa se odbio alkotestirati - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Neregistriranim vozilom sletio s kolnika, pa se odbio alkotestirati

Četrdesetdvogodišnjak je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »