Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Alkoholizirana upravljala vozilom s 2,72 promila u krvi

I žene voze u alkoholiziranom stanju. U Osijeku je jučer u nadzoru prometa zatečena 54-godišnjakinja iz Osijeka, koja je upravljala osobnim automobilom za vrijeme dok joj je vozačka dozvola poništena....

I žene voze u alkoholiziranom stanju. U Osijeku je jučer u nadzoru prometa zatečena 54-godišnjakinja iz Osijeka, koja je upravljala osobnim automobilom za vrijeme dok joj je vozačka dozvola poništena. Obavljenim alkotestiranjem utvrđena joj je prisutnost od 2,72 promila alkohola u krvi. Kako je u zadnje tri godine dva puta pravomoćno presuđena za teže prometne prekršaje (prisutnost alkohola u krvi iznad 1,5 promila i upravljanje pod zabranom), vozačica je uhićena te joj je privremeno oduzeto vozilo.

Za počinjene prekršaje predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 5.300 eura ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 6 bodova.

Dan otvorenih vrata 3. gardijske brigade Kune Đakovo - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Dan otvorenih vrata 3. gardijske brigade Kune Đakovo

U tijeku je obilježavanje Dana Hrvatske vojske i Dana Hrvatske kopnene vojske

Nevrijeme pogodilo OBŽ - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Nevrijeme pogodilo OBŽ

U 26 intervencija sudjelovao ukupno 81 vatrogasac sa 27 vozila

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »