Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Alarmantno stanje u Ukrajini

Nakon više mjeseci napetih odnosa Rusije i Ukrajine, ukrajinski mediji jutros su prenijeli vijest da su Ruske snage ispalile projektile na nekoliko gradova u Ukrajini i iskrcale snage na južnu obalu....

Nakon više mjeseci napetih odnosa Rusije i Ukrajine, ukrajinski mediji jutros su prenijeli vijest da su Ruske snage ispalile projektile na nekoliko gradova u Ukrajini i iskrcale snage na južnu obalu. Eksplozije su započele oko 5 sati ujutro nakon što je predsjednik Vladimir Putin odobrio ''posebnu vojnu operaciju'' koja za cilj, kako on kaže, ima demilitarizirati i denacifirati Ukrajinu. Nekoliko sati kasnije objavljeni su podaci o 40-tak poginulih ukrajinskih vojnika i desetak civila, nakon čega je Ukrajina prekinula diplomatske odnose s Rusijom. Mnoge zemlje Srednje Europe u pripremi su za val izbjeglica iz Ukrajine te je u državi proglašeno ratno stanje. Sazvana je hitna sjednica Vijeća sigurnosti UN-a.

Izvor: Večernji.hr

Strizivojna - prvo digitalno selo u Hrvatskoj - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Strizivojna - prvo digitalno selo u Hrvatskoj

Cilj je da se dobre poljoprivredne prakse u budućnosti prenesu i na druga sela u Hrvatskoj

Upitnik o navikama i potrebama mladih u Osječko-baranjskoj županiji - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Upitnik o navikama i potrebama mladih u Osječko-baranjskoj županiji

Upitnik je namijenjen općoj populaciji mladih s područja Osječko-baranjske županije

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »