Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Ako nisi na internetu - ne postojiš

“Društvene mreže – kako ih koristiti?“ naziv je predavanja koje će se održati u Gradskoj knjižnici u subotu 14. rujna s početkom u 10 sati. „Ako nisi prisutan na Internetu, gotovo da ne...

“Društvene mreže – kako ih koristiti?“ naziv je predavanja koje će se održati u Gradskoj knjižnici u subotu 14. rujna s početkom u 10 sati.

„Ako nisi prisutan na Internetu, gotovo da ne postojiš“, stoji u najavi ovoga događaja, a kada pogledamo sve aspekte modernog života, shvatimo kako je ova tvrdnja istinita. Digitalni je marketing najbrže rastući oblik marketinga, a kao takav neizostavni je dio strategije komunikacije prema javnosti. Dok su društvene mreže jedan od ključnih segmenata digitalnog marketinga i zbog toga je vrlo važno znati se koristiti njima na pravi način.

Kada, kako i što objaviti? Kome se obraćamo? Što želimo postići objavom na društvenim mrežama? Ovo su neka od pitanja na koje će 14. rujna svim prisutnima pokušati odgovoriti tim iz Horka komunikacija. Tim Horka komunikacija objasnit će kada objavljivati, što objavljivati, kako se promovirati na društvenim mrežama, koje riječi koristiti, koje slike odabrati i kako stići do cilja što brže.

Dvosatno predavanje namijenjeno je svima koji se koriste društvenim mrežama i stvaranjem sadržaja za digitalne kanale u svrhu posla, promocije ili brendiranja.

Za predavanje obavezne su prijave u inbox Facebook stranice Knjižnice, pozivom na broj 812-045, slanjem maila na djknjiznica@gmail.com ili osobnim dolaskom u Knjižnicu.

Predavanje je besplatno.

Strizivojna - prvo digitalno selo u Hrvatskoj - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Strizivojna - prvo digitalno selo u Hrvatskoj

Cilj je da se dobre poljoprivredne prakse u budućnosti prenesu i na druga sela u Hrvatskoj

Upitnik o navikama i potrebama mladih u Osječko-baranjskoj županiji - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Upitnik o navikama i potrebama mladih u Osječko-baranjskoj županiji

Upitnik je namijenjen općoj populaciji mladih s područja Osječko-baranjske županije

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »