Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Akcija pojačanog nadzora prometa

Na području Policijske uprave osječko – baranjske, u petak, 11. listopada od 7 do 15 sati  provodit će se pojačan nazor brzine kretanja vozila.Osim toga, pojačani nadzor provodit će se i tijekom...

Na području Policijske uprave osječko – baranjske, u petak, 11. listopada od 7 do 15 sati  provodit će se pojačan nazor brzine kretanja vozila.Osim toga, pojačani nadzor provodit će se i tijekom vikenda. Od 12. do 13. listopada provoditi će se pojačani nadzor vozača pod utjecajem alkohola i droga. U navedenom vremenskom periodu policijski će službenici nadzirati brzinu i prisutnost alkohola u krvi vozača, kao i ostale prekršaje, osobito one koji su u uzročno-posljedičnoj vezi nastanka prometnih nesreća.

Na području Policijske postaje Đakovo, također će se provoditi pojačan nadzor prometa s 12. na 13. listopada, a bit će usmjeren na prekršaje upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola u krvi i droga u organizmu vozača.

Uređuje se platana u Strossmayerovom parku - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Uređuje se platana u Strossmayerovom parku

Đakovačka platana visoka je 27 metara, dok širina njezine krošnje iznosi 40 metara

Veliki interes učenika za astronomiju i druge programe RZC Panonske Hrvatske - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Veliki interes učenika za astronomiju i druge programe RZC Panonske Hrvatske

Riječ je o trodnevnoj školi astronomije u jedinom planetariju u istočnoj Hrvatskoj

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »