Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Akcija nadzora korištenja parkirališnih mjesta rezerviranih za invalide i zlouporabe znaka pristupačnosti

U organizaciji mreže prometnih policija Europe – TISPOL, na Međunarodni dan osoba s invaliditetom, koji se obilježava 3. prosinca, na području čitave Europske unije policijski službenici provodit...

U organizaciji mreže prometnih policija Europe – TISPOL, na Međunarodni dan osoba s invaliditetom, koji se obilježava 3. prosinca, na području čitave Europske unije policijski službenici provodit će akciju pod nazivom „ENABLE“, a akciji će se priključiti i Policijska postaja Đakovo.

Akcija ima za cilj nadzor korištenja parkirališnih mjesta rezerviranih za parkiranje osoba s invaliditetom i nadzor moguće zlouporabe znaka pristupačnosti. Novčana kazna za nepropisno parkiranje na parkirališnom mjestu rezerviranom za parkiranje vozila osoba s invaliditetom iznosi 700 kuna, a istim iznosom kaznit će se i osoba koja svoj znak pristupačnosti ustupi drugoj osobi na korištenje.

Osobi koja bude dva ili više puta pravomoćno kažnjena zbog ustupanja svog znaka drugoj osobi, privremeno će se oduzeti znak pristupačnosti na rok od dvije godine.

Uhvaćen kradljivac automobila u Đakovu - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Uhvaćen kradljivac automobila u Đakovu

Utvrđeno je da se radi o 29-godišnjem strancu

OBŽ nastavlja projekt "Stambeni krediti u funkciji gospodarstva" - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

OBŽ nastavlja projekt "Stambeni krediti u funkciji gospodarstva"

"Nastavit ćemo razvijati ovakve i slične projekte kako bi smo zaustavili iseljavanje i stvorili uvjete za povratak ljudi koji su odselili iz naše županije"

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »