Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Advent u Trnavi

Uzbudljivo vrijeme došlo je do Trnave jer se adventska čarolija sprema obasjati srca posjetitelja jednim nezaboravnim čarobnim danom s nizom sadržaja za najmlađe. Advent u Trnavi počinje u subotu,...

Uzbudljivo vrijeme došlo je do Trnave jer se adventska čarolija sprema obasjati srca posjetitelja jednim nezaboravnim čarobnim danom s nizom sadržaja za najmlađe.

Advent u Trnavi počinje u subotu, 16. prosinca na školskom igralištu u Trnavi. Otvorenje Božićne čarolije je u 17 sati, a nastupit će školski mješoviti zbor, plesna skupina OŠ Trnava, zatim slijedi Božićni mini disco i podjela poklona uz Djeda Božićnjaka i sve to do 18 sati. Nakon toga, do 20 sati na rasporedu su Božićne radionice za djecu i Face painting dok će u 20 sati biti koncert TS Quercus.

Tijekom ove božićne subotnje večeri, posjetitelji će imati priliku uživati u ponudi gastro delicija s potpisom adventskih aroma, a koje će pripremiti lokalne udruge. Dan će se završiti spektakularnim vatrometom koji će obasjati nebo i označiti službeni završetak adventske proslave.

Općina Trnava poziva sve sugrađane i posjetitelje na večer ispunjenu glazbom, plesom i zabavom – idealnu prigodu za zajedničku proslavu radosti Božića.

Strizivojna - prvo digitalno selo u Hrvatskoj - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Strizivojna - prvo digitalno selo u Hrvatskoj

Cilj je da se dobre poljoprivredne prakse u budućnosti prenesu i na druga sela u Hrvatskoj

Upitnik o navikama i potrebama mladih u Osječko-baranjskoj županiji - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Upitnik o navikama i potrebama mladih u Osječko-baranjskoj županiji

Upitnik je namijenjen općoj populaciji mladih s područja Osječko-baranjske županije

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »