Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Adrić: "Ne smijemo dopustiti da strah paralizira naš grad"

Priopćenjem u kojem se obratila sugrađanima, odnosno biračima, dosadašnji tijek predizbornih aktivnosti prokomentirala je nezavisna kandidatkinja za gradonačelnicu Mirjana Adrić. Priopćenje donosimo...

Priopćenjem u kojem se obratila sugrađanima, odnosno biračima, dosadašnji tijek predizbornih aktivnosti prokomentirala je nezavisna kandidatkinja za gradonačelnicu Mirjana Adrić.

Priopćenje donosimo u cijelosti.„Ovih dana skupljali su se potpisi za kandidacijske liste u kojima smo tražili podršku vas, naših sugrađana. Jako me radovalo i bilo ugodno druženje s vama kao i odnos i korektnost nas kandidata. Osobno sam dala podršku svim kandidatima. Od srca zahvaljujem na velikoj podršci koju ste mi dali u ovom obveznom djelu kako bi se "prava" kampanja mogla nastaviti, gdje smo u vrlo kratkom roku premašili potreban broj potpisa. Ono što me ne raduje to je strah, koji sam već spomenula u predstavljanju svoje kandidature, a koji se već potvrdio. Pristupali su mi brojni sugrađani, dragi prijatelji i poznanici i rekli: "Doći ću ti potpisati negdje,... ovdje ne želim kako me ne bi vidjeli jer znam da mogu imati problema.""Unatoč ranijim saznanjima, bila sam ipak pomalo zatečena. Dragi sugrađani, mi smo ti koji doprinosimo razvoju demokracije i slobode, gdje je poželjno različito razmišljati, kao i pristojno drugog uvažavati.Ne smijemo dopustiti da strah vlada i paralizira ovaj grad. To je grad svih nas, ne samo odabranih.Nervoza koja je već na djelu, očitovala se i današnjim nepozvanim gostom, dogradonačelnikom Galićem na press konferenciji bivšeg gradonačelnika Vinkovića. To je krajnje nedopustivo. U našem gradu svatko mora imati pravo na svoje razmišljanje i mogućnost da javno govori, bez da ga itko u tome sprječava. Nema razloga za paniku, o svima nama pričaju naša djela.

Učinimo ovaj grad ugodnim za sve nas," poručuje u priopćenju nezavisna kandidatkinja za gradonačelnicu Mirjana Adrić.

Strizivojna - prvo digitalno selo u Hrvatskoj - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Strizivojna - prvo digitalno selo u Hrvatskoj

Cilj je da se dobre poljoprivredne prakse u budućnosti prenesu i na druga sela u Hrvatskoj

Upitnik o navikama i potrebama mladih u Osječko-baranjskoj županiji - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Upitnik o navikama i potrebama mladih u Osječko-baranjskoj županiji

Upitnik je namijenjen općoj populaciji mladih s područja Osječko-baranjske županije

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »