Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

70-godišnjak iz Đakova vozio s 1,72 promila alkohola

U protekla 24 sata na području Osječko-baranjske županije evidentirano je osam prometnih nesreća s materijalnom štetom, jedna osoba zadobila lakše tjelesne ozlijede. Na području Osijeka evidentirano...

U protekla 24 sata na području Osječko-baranjske županije evidentirano je osam prometnih nesreća s materijalnom štetom, jedna osoba zadobila lakše tjelesne ozlijede. Na području Osijeka evidentirano je pet nesreća, dvije na području Baranje, a jedna na području Đakova.

Jučer su na području Policijske uprave osječko-baranjske u prometu evidentirana tri vozača osobnog automobila i tri vozača bicikla kod kojih je utvrđena nedozvoljena koncentracija alkohola u krvi.

Najveća prisutnost alkohola u krvi kod vozača osobnog automobila evidentirana je u Đakovu, gdje je zaustavljen vozača osobnog automobila, 70-godišnjak iz Đakova kojemu je evidentirana koncentracija od 1,72 promila alkohola u krvi te je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja alkohola.Za počinjeni prekršaj predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 2.650 eura i zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 6 negativnih bodova.

Foto: Ilustracija

Općina Trnava sufinancirat će školski pribor za školsku godinu 2024./2025. - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Općina Trnava sufinancirat će školski pribor za školsku godinu 2024./2025.

Općinska načelnica Irena Mikić Brezina i ove je godine donijela Odluku da će Općina sufinancirati radne bilježnice...

Slavonija INVEST pridonosi modernizaciji urbanog prostora grada - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Slavonija INVEST pridonosi modernizaciji urbanog prostora grada

Odgovor na sve zahtjeve modernog života

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »