Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

„5 do 12 za borbu protiv klimatskih promjena“

Udruga za zaštitu prirode i okoliša Zeleni Osijek organizira akciju sadnje pod nazivom „5 do 12“ . Radi se o volonterskoj akciji sadnje drveća koja će biti održana 26. listopada 2019. na revitaliziranom...

Udruga za zaštitu prirode i okoliša Zeleni Osijek organizira akciju sadnje pod nazivom „5 do 12“ . Radi se o volonterskoj akciji sadnje drveća koja će biti održana 26. listopada 2019. na revitaliziranom kanalu Ivovac u Zlatnoj Gredi. Ovom akcijom Udruga se pridružuje nacionalnoj građanskoj inicijativi „Dani kolektivne sadnje drveća“ a želja je potaknuti građane da daju svoj doprinos ozelenjavanju Slavonije i Baranje. Zašto je izabran kanal Ivovac, pojašnjava za naš radio Nada Trogrlić iz Udruge Zeleni Osijek.

Za sve sudionike osigurane su sadnice, alat te okrjepa, a iz udruge pozivaju građane da se pridruže akciji, provedu vrijeme u prirodi te daju svoj doprinos ozelenjavanju Slavonije i Baranje.

Uređuje se platana u Strossmayerovom parku - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Uređuje se platana u Strossmayerovom parku

Đakovačka platana visoka je 27 metara, dok širina njezine krošnje iznosi 40 metara

Veliki interes učenika za astronomiju i druge programe RZC Panonske Hrvatske - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Veliki interes učenika za astronomiju i druge programe RZC Panonske Hrvatske

Riječ je o trodnevnoj školi astronomije u jedinom planetariju u istočnoj Hrvatskoj

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »