Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

36-godišnjak iz Gašinaca priveden - vozio alkoholiziran dok mu je ukinuta vozačka dozvola

U razdoblju od 18. do 20. ožujka, na području Policijske uprave osječko - baranjske u prometu je zaustavljeno 40 vozača osobnih automobila, 1 vozač teretnog automobila i 6 biciklista koji su imali...

U razdoblju od 18. do 20. ožujka, na području Policijske uprave osječko - baranjske u prometu je zaustavljeno 40 vozača osobnih automobila, 1 vozač teretnog automobila i 6 biciklista koji su imali nedozvoljenu prisutnost alkohola u krvi. Tijekom vikenda, policijski službenici su osim alkohola evidentirali još 294 druga prekršaja.

Izdvojit ćemo prekršaj koji se dogodio jučer, u nedjelju 20. ožujka u Đakovu, kada su u nadzoru prometa policijski službenici zaustavili osobni automobil kojim je upravljao 21-godipnjak iz Širokog Polja. Vozaču je evidentirana prisutnost alkohola u krvi od 1,74 grama po kilogramu te je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja alkohola. Za počinjeni prekršaj predviđena je novčana kazna u iznosu do 20.000 kuna ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 6 negativnih prekršajnih bodova.

Također u Đakovu, oko 4,20 sati, u nadzoru prometa policijski službenici zaustavili su osobni automobil kojim je upravljao 36-godišnjak iz Gašinaca za vrijeme dok mu je vozačka dozvola ukinuta zbog negativnih bodova. Vozaču je evidentirana prisutnost alkohola u krvi od 1,22 grama po kilogramu. Osim toga, vozač je unazad 3 godine pravomoćno presuđen za upravljanje motornim vozilima pod zabranom te je uhićen i privremeno mu je oduzeto vozilo sa kojim je upravljao. Dana 20. ožujka, u popodnevnim satima, vozač je priveden u nadležni Općinski sud. Za počinjene prekršaje predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 35.000 kuna ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 4 negativna prekršajna boda.

Prevarena za 3.831 eura - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Prevarena za 3.831 eura

Putem društvene mreže 69-godišnjakinja je 20. srpnja stupila u kontakt s nepoznatom osobom koja se predstavila kao njezin...

Od Velike Gospe u đakovačkoj Župi Svih Svetih dva župnika - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Od Velike Gospe u đakovačkoj Župi Svih Svetih dva župnika

Kada veličina župe i njezino pastoralno djelovanje to iziskuju, moguće je uz jednog župnika imenovati i drugoga

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »