Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

34. Smotra učeničkih zadruga RH: Vrijedno priznanje SSŠ Antuna Horvata

Od 27. do 30. rujna, u Vinkovcima se održava 34. smotra učeničkih zadruga Republike Hrvatske. Na Smotri se predstavlja 58 učeničkih zadruga iz svih županija te šest učeničkih zadruga s istraživačkim...

Od 27. do 30. rujna, u Vinkovcima se održava 34. smotra učeničkih zadruga Republike Hrvatske. Na Smotri se predstavlja 58 učeničkih zadruga iz svih županija te šest učeničkih zadruga s istraživačkim radom. Domaćini ovogodišnje smotre su OŠ Čakovci i Srednja strukovna škola Vinkovci. Učenička zadruga Srednje strukovne škole Antuna Horvata izborila je pravo predstavljanja Osječko-baranjske županije na Županijskoj smotri održanoj u svibnju u Osijeku. Učenice Tena Gujaš i Marina Matanovac uz voditeljicu Zadruge Zvjezdanu Bogdan na Smotri vrsnost su se uspješno predstavile, te primile i vrijedno priznanje: poklon paket Eko-etno aronija dobio je titulu Najproizvod 34. Smotre učeničkih zadruga,priznanje za vrsnost proizvoda. Ovi i drugi proizvodi Zadruge Strossmyer i Škole u cjelini, bit će prezentirani i na raznim aktivnostima i sajmovima do kraja godine u Đakovu i Hrvatskoj, ali i u inozemstvu.

Sporazumom potvrđena kvalitetna suradnja hrvatskih i francuskih vatrogasaca - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Sporazumom potvrđena kvalitetna suradnja hrvatskih i francuskih vatrogasaca

Potpisali su Konvenciju i sporazum o bilateralnoj suradnji s predstavnicima Udruge „Međunarodna vatrogasna pomoć

Neregistriranim vozilom sletio s kolnika, pa se odbio alkotestirati - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Neregistriranim vozilom sletio s kolnika, pa se odbio alkotestirati

Četrdesetdvogodišnjak je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »